Хогуортс

Изживейте света на магията !
 
ИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВходВъпроси/Отговори

Share | 
 

 Разпределителната церемония

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive


Female
Брой мнения : 2073
Age : 24
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пон Май 05 2008, 14:59

Мда... и според мен са за Слидерин, не за Хафълпаф, ама...

_________________
Mary HAD a little lamb,
its fleece was white as snow.


Everywhere that Mary went,
the lamb was sure to go
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
avatar

Female
Брой мнения : 887
Местожителство : София
Дом : Домът на лудите и учените
Registration date : 07.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пон Май 05 2008, 17:06

Мда, пък и иска да е в Слидерин. Защо не я сложите там?

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Dark_Queen
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 1
Registration date : 06.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Дек 06 2008, 21:39

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора Тонкс
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 5
Registration date : 18.01.2009

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Нед Яну 18 2009, 18:50

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
б) умен
3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
Трансфигурация
4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
грифиндор
5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
б) мъничко, пухкаво зайче
9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!
10. Изберете двойка цветове
б) червен, златен
11. Каква музика слушаш ?
д) Готинка
12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.
13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
14. Какво правиш през свободното си време ?
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен
15. Какво за теб са другите хора ?
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Harry_Potter977
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 2
Age : 22
Местожителство : София
Registration date : 07.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Фев 07 2009, 22:54

1.г)
2.a)
3.a)
4.a)
5.в)
6.г)
7.в)
8.a)
9.б)
10.б)
11.a)
12.б)
13.в)
14.в)
15.г)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
hermione_the_best_1
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 12
Age : 19
Местожителство : Поморие,България
Дом : не съм разпределена още
Галеони : 0
Registration date : 07.04.2009

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Вто Апр 07 2009, 20:17

1.Г
2.А
3. И
4.А
5.А
6. Г
7.А
8.А
9. Б
10.Б
11. А


12. Б
13. В

14. Г
15. Г



П.П:Много искам да бъда в Грифиндор,но както реши шапката Wink
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.kefche.com/harry_potter_kiss_123
miss_psycho
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 10
Registration date : 10.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пет Апр 10 2009, 23:29

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?


2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
в) хитър


3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
б) Щях всички да надхитря, естествено.


7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
б) Глупаво очилато хлапе


8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
г) Рок

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука

14. Какво правиш през свободното си време ?
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ifss
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 1
Registration date : 17.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пет Апр 17 2009, 22:49

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
б) умен


3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.


6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел


8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
б) мъничко, пухкаво зайче

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
в) Поп (Чалгата влиза тук)


12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това

14. Какво правиш през свободното си време ?
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.

15. Какво за теб са другите хора ?.
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Волдемор Слидерин
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Male
Брой мнения : 2
Registration date : 01.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пет Май 01 2009, 18:01

h
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
CorpseDolly
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 2
Registration date : 01.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пет Май 01 2009, 23:09

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен


15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Юли 11 2009, 21:11

1-в
2-в
3-а
4-а
5-б
6-а
7-а
8-а
9-б
10-б
11-д
12-б
13-в
14-г
15-г
Върнете се в началото Go down
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
avatar

Female
Брой мнения : 823
Age : 24
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пон Юли 20 2009, 16:30

НЕ ПИШЕТЕ ТУК!

Не пишете! Този форум е антика, история! От цяла година и повече си има продължение - http://www.hpfans-bg.com/index.htm

Този го оставете намира и не го угрозявайте с мненията си! Този форум няма админи, няма модератори, нищо... само история. Идвайте в новия.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.norelda.at.ua
azz
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Male
Брой мнения : 4
Дом : слидерин
Registration date : 28.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пон Сеп 28 2009, 21:06

1в 2а 3в 4а 5а 6б 7а 8а 9б 10б 11в 12а 13в 14г 15г
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
pot1r4y
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Male
Брой мнения : 2
Registration date : 26.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Сря Окт 07 2009, 21:29

АБЕ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ? ТОЗИ ФОРУМ Е АНТИКА! ПИШИ В ДРУГИЯ!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
b3b37u
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 2
Registration date : 19.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Чет Ное 19 2009, 23:05

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?

в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?

а) смел

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)

г) Отвари

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор


5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?

б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.


6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?

б) Щях всички да надхитря, естествено.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?

б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен

11. Каква музика слушаш ?

в) Поп (Чалгата влиза тук)


12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?

г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?

г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?

в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ema_watson
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 1
Registration date : 01.05.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Май 01 2010, 10:45

Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
little-emma
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 17
Age : 19
Местожителство : Варна ^^
Дом : не знам все още...^^
Registration date : 09.09.2010

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пон Ное 22 2010, 20:43

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
little-emma
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Female
Брой мнения : 17
Age : 19
Местожителство : Варна ^^
Дом : не знам все още...^^
Registration date : 09.09.2010

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Вто Ное 23 2010, 00:07

П.П. сайта, който е посочила Heru_EldA http://www.hpfans-bg.com/index.htm на мен нещо не ми се отваря така че...плс пишете кой всъщност е форума защото вече почти никой форум вече не е активен... Crying or Very sad
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
uBk0
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Male
Брой мнения : 2
Registration date : 17.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Пет Дек 17 2010, 20:52

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
б) червен, златен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)

14. Какво правиш през свободното си време ?
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
gabrina6
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 2
Registration date : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Сря Фев 16 2011, 17:52










10б
11б
12б
13в
14в
15г
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Арън Слей
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
avatar

Male
Брой мнения : 3
Registration date : 12.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Мар 12 2011, 13:47

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос Wink
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Hary_Poter
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Male
Брой мнения : 1
Registration date : 24.05.2011

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Вто Май 24 2011, 20:39

Peyton написа:
1.в
2.а
3.и

5.б
6.а
7.в
8.б
9.б
10.б
11.а
12.б
13.в
14.в
Шапкат се двоумеше дали е за Грифиндор или Хапълпаф,и след малко извика:Грифиндор.Честито.

Не си отговорил на 15 въпрос. И за информация пиша, че такъв вид писане на отговорите не улесняват шапката. Пиша това за в бъдеще другите, които ще пишат теста, да не го пишат само с цифри и букви.

Едит:
Стеф... аз разпределям. Ти и без това си имаш много работа...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Katrin
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 1
Registration date : 21.06.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Вто Юни 21 2011, 17:21

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Stefani Vas
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 1
Registration date : 09.08.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Вто Авг 09 2011, 22:05

1Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.
2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?г) трудолюбив
3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)а) Грифиндор
5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?в) Щях да бъда орел или друга птица
9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!
10. Изберете двойка цветове.б) червен, златен
11. Каква музика слушаш ?г) Рок
12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.
13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
14. Какво правиш през свободното си време ?г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен
15. Какво за теб са другите хора ?г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна ;]
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
smile_girl.1
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~


Female
Брой мнения : 2
Registration date : 10.09.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   Съб Сеп 10 2011, 22:33

1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА!
б) Не може да бъде! *гръмко плаче*
в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ?
г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.

2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира?
а) смел
б) умен
в) хитър
г) трудолюбив

3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един)
а) Вълшебство
б) Билкология
в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства)
г) Отвари
д) Мъгълознание
е) Пророкуване
ж) Трансфигурация
з) Аритмантика
и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания)
к) Допълнително изучаване на тъмна магия

4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.)
а) Грифиндор
б) Рейвънклоу
в) Хафълпаф
г) Слидерин

5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ?
а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата.
в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило)
г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.

6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ?
а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто
б) Щях всички да надхитря, естествено.
в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам
г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.

7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ?
а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
б) Глупаво очилато хлапе
в) Герой на вълшебния свят !
г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв

8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ?
а) Лъв или друга хищна котка
б) мъничко, пухкаво зайче
в) Щях да бъда орел или друга птица
г) Отровна Кобра

9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ?
а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това!
б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!

10. Изберете двойка цветове.
а) зелен, сребърен
б) червен, златен
в) жълт, бронзов
г) син, сребърен

11. Каква музика слушаш ?
а) Нещо съвременно, диско...
б) ретро
в) Поп (Чалгата влиза тук)
г) Рок
д) Готика

12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ?
а) глупав въпрос
б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.

13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ?
а) Не ми пука
б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой)
в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това
г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.

14. Какво правиш през свободното си време ?
а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха
б) Чета, уча, Опознавам света около мен...
в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение.
г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен

15. Какво за теб са другите хора ?
а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях.
б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :)
г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: Разпределителната церемония   

Върнете се в началото Go down
 
Разпределителната церемония
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Хогуортс :: Голямата зала-
Идете на: